VELLIV Tværgående udvikling, Forretningstransformation

Senior projektleder

Er du en stærk projektleder med erfaring fra branchen?

Om jobbet
I Velliv har vi blandt andet tre højt prioriteret strategiske fokusområder: Automatisering, Digital kommunikation og Datafundament. For at det kan lykkedes, driver vi vores udvikling i tværgående projekter og agile teams. 

Som senior projektleder i Velliv får du ansvar for at levere nogle af disse tværgående projekter – hvilke præcis får du indflydelse på, da vores portefølje er bred og spændende og blandt andet omfatter tekniske projekter, kundevendte projekter og complianceprojekter. 

I tæt samspil med styregruppen vil du være ansvarlig for at sikre, at projektet leveres så effektivt som muligt. Du er også ansvarlig for at sikre det bedst mulige samarbejde i projektteamet og med vores eksterne leverandører. 

Udover tværgående projekter driver vi en stor del af vores udvikling i faste, agile udviklingsteams. Det er derfor vigtigt, at du har en god forståelse for agile udviklingsmetoder, og du kan få samarbejdet til at fungere på tværs af projekter og agile udviklingsteams.

Om afdelingen
Stillingen er organisatorisk placeret i afdelingen Forretningstransformation, der udover projektledere tæller test managere, scrum mastere, product ownere og business analysts. 

Afdelingen er placeret i Vellivs udviklingsorganisation, Tværgående Udvikling, som består af ca. 85 medarbejdere. 

Vi er en organisation med en uhøjtidelig omgangstone og høje ambitioner. Vi værdsætter engagement, ansvar, høj faglighed og mod til at afprøve nye veje.

Dine kvalifikationer

  • Du har en relevant videregående uddannelse – f.eks. fra ITU eller lignende, og du har minimum 5 års erfaring i rollen som projektleder. Din erfaring har du sandsynligvis tilegnet dig i den finansielle sektor eller fra et software- eller konsulenthus. Et godt kendskab til forsikrings- og pensionsbranchen er en fordel
  • Du kender til IT udvikling og udviklernes arbejde og kan snakke med omkring teknikken
  • Du har eventuelt prioriteret at blive certificeret som projektleder eller i agile udviklingsmetoder
  • Som person er du struktureret og løsningsorienteret. Du er en stærk facilitator, og du trives med at gå forrest
  • Du er god til at motivere projektteamet, og du formår at skabe ro og stabilitet. Du fremmer, at projektteamet tager ansvar. Du er en solid teamplayer, som aktivt søger og giver feedback
  • Du kommunikerer godt på alle niveauer i en organisation, og du er flydende både på dansk og engelsk i skrift og tale.

Yderligere information
Ønsker du at høre mere om stillingen, eller har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef, Lene Bech Jensen på 21 54 83 94.

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, men senest den 17. maj, da vi holder samtaler løbende.

Ønsker du at læse mere om Velliv, kan du besøge vores hjemmeside www.velliv.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

17-05-2021

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Lene Bech Jensen

Mobil: +45 21 54 83 94

Kontoradresse: