VELLIV Investering

Senior asset manager – sæt retningen på vores investeringsrejse

Vil du have en hverdag, hvor du bliver set og hørt som en del af en spændende udvikling, der rykker os endnu tættere på vores lejere og ejendomsforvaltere? Og kan du skabe det størst mulige afkast til glæde for alle vores pensionskunder?

”Du bliver ikke bare bliver medløber i et hamsterhjul – du er med, når vi sammen træffer de strategiske beslutninger, der skal optimere vores erhvervsejendomme og forme vores ejendomsportefølje i fremtiden,” siger ejendomsdirektør Solveig Rannje.

Et varmt velkommen til Velliv
Vi er et kundeejet pensionsselskab, der går op i ordentlighed og omsorg – for såvel kunder som medarbejdere. På grund af vores høje egenkapitalforrentning og markedsledende afkast blev vi af EY og Finanswatch kåret som årets kommercielle pensionsselskab i både 2021, 2020 og 2018.

Bliv en del af et imødekommende finansielt team
Du vil indgå i et ejendomsteam, der er en del af en større investeringsafdeling. Her bliver du omgivet af aktier, obligationer og ikke mindst 30 specialiserede kolleger, som altid kan give en hjælpende hånd.

”Vi har alle forskellige erfaringer og er dygtige til at bringe dem i spil, når vi sparrer med hinanden. Også selvom noget ikke lige er en kerneopgave for dine kolleger, står de klar til at hjælpe,” fortsætter Solveig.

Du vil blive en del af vores ejendomsteam med reference til senior portefølje manageren, hvor vi netop nu er ved at implementere vores strategiske beslutning om at være mere direkte involveret i forvaltningen af vores ejendomsportefølje. Det betyder, at vores team kommer til at vokse på sigt, og at din faglige udvikling hos os ikke kommer til at stå stille. 

Forvalt din portefølje bæredygtigt – økonomisk og energimæssigt
Du får din egen portefølje på med kontakt til administratorer, forvaltere og øvrige eksterne samarbejdspartnere, primært kontor- og logistikejendomme – og alt efter dine ønsker og kompetencer finder vi sammen ud af, hvordan den helt præcist skal stykkes sammen. Her bliver det dit hovedansvar sammen med vores eksterne samarbejdspartnere at optimere vores driftsomkostninger og lejeindtægter med et stort fokus på bæredygtighed og nedbringelse af CO2-aftryk i samarbejde med vores lejere. Samlet set får du ansvaret for din egen porteføljes afkast.

Din hverdag bliver alsidig, hvor du bl.a.:

 • monitorerer samarbejdet med eksterne administratorer og forvaltere
 • er i dialog med nuværende og nye lejere, teknikere, ejendomsmæglere og -administratorer omkring investeringer i forbedringer og energi- og bæredygtighedstiltag
 • udarbejder årlige businessplaner for ejendommene og sørger for løbende opfølgning
 • konsekvensberegninger og indstillinger i forbindelse med udlejninger, istandsættelser, konverteringer o.l.
 • bistår ved køb og salg af ejendomme, udviklingsprojekter o.l.
 • rapporterer på ejendommenes performance
 • udfærdiger kvartalsrapporter til direktion og bestyrelse

Du forstår dig på både investeringer og mennesker
Du ved, hvordan du leverer gennem dit samarbejde med andre, hvilket vil sige, at du er forhandlingsvant og empatisk i din kommunikation. Desuden tænker du hele vejen rundt, når du træffer beslutninger, mens du samtidig forstår, at du nogle gange må gøre det på et mindre oplyst grundlag.

Og så forestiller vi os, at du har:

 • en kandidatuddannelse som fx cand.merc., cand.jur. eller HD eller har praktisk erfaring som erhvervsmægler eller ejendomsadministrator el.lign.
 • kendskab til erhvervslejeret og solid erfaring med asset management (minimum 3-5 år)
 • en god økonomisk forståelse og et kommercielt mindset
 • prioriteringsevnerne i orden, når du skal håndtere mange sideløbende bolde samtidig.

Vil du forme fremtidens investeringer?
Så glæder vi os til at modtage dit CV og din ansøgning hurtigst via linket nedenfor. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den helt rigtige kollega.

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte seniorporteføljemanager for Real Estate Jesper Ahm på 2466 7597.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

26-05-2022

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Jesper Ahm

Mobil: +45 2466 7597

Kontoradresse: