VELLIV Investering

Managementpartner - få indsigt i, hvordan man driver en ejendomsportefølje

Kunne du tænke dig et spændende og alsidigt job, hvor du får stor indsigt i, hvordan vi i Velliv driver vores store ejendomsportefølje, og hvor du kommer tæt på beslutningerne? Så er jobbet som Management Partner i Vellivs ejendomsteam måske lige noget for dig.

”I Velliv har vi truffet en strategisk beslutning om i højere grad at være tæt på ejendomsinvesteringerne og selv opbygge en asset management funktion. I den forbindelse har vi brug for en skarp managementpartner, der kan hjælpe os. Fordi stillingen er en nyoprettet stilling, kan du få stor indflydelse på indholdet og arbejdsopgaverne, alt efter dine egne interesser og styrker. Du skal dog sætte pris på variation i jobbet, da opgavernes art vil være meget forskelligartede – lige fra meget administrative opgaver til udarbejdelse af oplæg til mere strategiske dokumenter,” fortæller Vellivs ejendomsdirektør og din kommende leder Solveig Rannje.

Et varmt velkommen til Velliv
Hos Velliv bliver du en del af et kundeejet pensionsselskab, hvor vi går op i ordentlighed og omsorg – for såvel kunder som medarbejdere. Du vil opleve en speciel virksomhedsånd – for selvom vi alt i alt er over 600 ansatte, føles det som en mindre virksomhed, fordi vi kommer hinanden meget ved og vil hinanden det allerbedste – både personligt og fagligt. Vi har flere sociale sammenkomster om året og har derudover en aktiv medarbejderklub, der tilbyder mange forskellige sociale aktiviteter og tilbud.  

Vi er blevet kåret til at have pensionsbranchens bedste medarbejderimage i FinansWatchs årlige imageundersøgelse. Og så har vi i tre ud af de sidste 4 år vundet prisen som Årets kommercielle pensionsselskab af EY og FinansWatch. Det sker på baggrund af vores høje egenkapitalforrentning og det markedsledende afkast, vi leverer til vores kunder – og her er det vores medarbejdere, som er selve fundamentet for alt det, vi gør, kan og vil.  

Bliv en del af et imødekommende team
Som management partner til lederteamet bliver du en del af teamet Ejendomme, der er en del af en større investeringsafdeling. I Investeringsafdelingen finder du alt i alt ca. 30 kolleger, der altid er klar til at give en hjælpende hånd.

Du vil komme til at arbejde på tværs af ledergruppen og være højre hånd til Vellivs ejendomsdirektør, Solveig Rannje. Dine opgaver vil blandt andet bestå af følgende:

 • udarbejde præsentationer, analyser og notater for ejendomsdirektionen
 • varetage diverse administrative opgaver, der understøtter ejendomsdirektørens daglige arbejde, som fx kalenderkoordinering,
 • koordinering i forhold til tilrettelæggelse af og opfølgning på ledermøder og årshjulsaktiviteter
 • udarbejde oplæg til bestyrelsesmøder, herunder dagsorden, notater, præsentationer m.m. i Vellivs ejendomsselskaber
 • udarbejde oplæg til diverse rapporteringer i Velliv generelt
 • koordinering og udførelse af projektrelaterede opgaver og opgaver i samarbejde med det øvrige team. 

Dine kompetencer
Vi glæder os til at høre mere om, hvem du er, og hvorfor stillingen er din drømmestilling. Der er mange veje til jobbet, men vi forestiller os, at du måske har erfaring fra en lignende administrativ stilling i ejendomsbranchen eller lignende. Derudover forestiller vi os, at du er:

 • vant til, at der er fart over feltet
 • god til at samarbejde med mange forskellige kolleger
 • har gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt
 • skarp til at koordinere, planlægge og arbejde struktureret
 • analytisk og logisk med et skarpt øje for detaljen
 • god til at problemløse
 • superbruger af Excel, Word og PowerPoint.

Vi glæder os til at høre fra dig
Kunne du tænke dig at høre mere om jobbet, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Solveig Rannje via Solveig.Rannje@velliv.dk.

Er du allerede klar til at ansøge, er det eneste, vi behøver, dit CV. Så klik på ”Send Ansøgning” og upload dit CV hurtigst muligt og senest den 9. juni 2022. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet vores nye kollega.

Vil du lære Velliv bedre at kende? Læs med her: Velliv, Pension & Livsforsikring A/S - Dit Pensionsselskab

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

09-06-2022

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Solveig Rannje

Mobil: +45 40252915

Kontoradresse: