VELLIV Investering

Investment manager

- optimér vores ejendomsportefølje.

Vil du analysere på eksisterende forretningsmuligheder og opstøve potentielle nye investeringer for årets pensionsselskab 2021? Og vil du være en del af et nyt team, hvor den høje motivation smitter?

”Du kommer aldrig til at kede dig. Du får masser af spændende analyseopgaver, mens du deltager i alt fra købs- og salgsprocesser til projekter, hvor du får stor indflydelse på, hvordan vi kører den interne forvaltning i fremtiden.”
- head of Real Estate Solveig Rannje

Et varmt velkommen til Velliv
Hos Velliv bliver du en del af et kundeejet pensionsselskab, der går op i ordentlighed og omsorg – for såvel kunder som medarbejdere. Vi er af EY og Finanswatch kåret som årets kommercielle pensionsselskab i både 2021, 2020 og 2018. Det er vi på baggrund af vores høje egenkapitalforrentning og det markedsledende afkast, vi leverer til vores kunder. Og her er medarbejderne selve fundamentet for alt det, vi gør, kan og vil. 

I investeringsteamet bliver du en del af et forholdsvist nyt team med pt. 6 dygtige kolleger. Sammen er vi på en spændende rejse, da vi skal til at køre forvaltning in-house.

”Du bliver en del af et dedikeret team, hvor alle er topmotiverede af det, vi laver. Og det smitter,” fortæller din nye kollega Andreas Hjortholt.

Sæt dit præg på vores ejendomsportefølje
Gennem analyser og rapportering vil du primært hjælpe med at optimere ejendomsporteføljens sammensætning og sideløbende deltage i købs- og salgsprocesser for både ejendomme og OPP-projekter. Det gør du især i samarbejde og tæt sparring med vores senior investment officer.

Du kommer primært til at bruge din tid på at:

 • udarbejde analyser og finansielle modeller samt identificere risici og afkastdrivere på eksisterende investeringer
 • source, identificere og screene nye investeringsmuligheder
 • deltage i due diligence købs- og salgsprocesser i samarbejde med interne og eksterne stakeholders
 • følge op på aktiviteter med eksterne forvaltere og administratorer ifm. værdiansættelse, risikostyring og rapportering
 • udarbejde analyser og præsentationer samt bistå med investeringsindstillinger til investeringskomitéen og bestyrelsen.

Derudover kommer du til at være med til at køre spændende projekter i forbindelse med udviklingen af vores aktivklassestrategi, og når vi skal opbygge nye processer og strukturer i teamet ifm. at køre forvaltningen internt – og så vil du naturligvis have mulighed for hjemmearbejde, når det passer ind i dine opgaver.

Skarp investeringsanalytiker
Vi forestiller os, at du har en baggrund som cand.merc., cand.oecon., statsautoriseret ejendomsmægler eller lign. med min. 3 års erfaring fra eksempelvis pensionsselskab, ejendomsselskab/-fond, revisionshus eller erhvervsejendomsmægler.

Derudover er du:

 • analytisk stærk med en god kommerciel forståelse
 • en teamplayer, der trives godt med at finde løsninger i samarbejde med andre
 • i stand til at arbejde selvstændigt med egne opgaver
 • god til at kommunikere på dansk og engelsk
 • superbruger af Excel, Word og PowerPoint.

Vil du være med?
Så send os endelig dit CV og en kort ansøgning via nedenstående link hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller vil høre flere gode grunde til at søge, så kontakt head of Real Estate Solveig Rannje på 40 25 29 15.

Vil du lære Velliv bedre at kende? Læs mere her. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

12-08-2022

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Solveig Rannje

Mobil: +45 40252915

Kontoradresse:

Lautrupvang 10 2750 Ballerup