VELLIV

PA for investeringsdirektør i Velliv (barselsvikariat)

Er du interesseret i en spændende stilling, hvor du kommer du kommer til at assistere den øverste ledelse i et af landets største pensionsselskaber? Vi søger en dygtig personlig assistent til vores investeringsdirektør. Jobbet er et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse i Velliv.

”Som min personlige assistent er du med til at sikre, at alt kører som smurt, så jeg kan fokusere på det, jeg er god til – og du holder styr på resten. Du bliver en vigtig del af vores team og vil opleve en meningsfuld og udviklende arbejdsdag, hvor du bidrager direkte til vores fælles succes” fortæller Vellivs investeringsdirektør, Anders Stensbøl Christiansen, som du kommer til at have et tæt samarbejde med.

Som personlig assistent vil du spille en væsentlig rolle i at støtte investeringsdirektøren i at udføre sine opgaver effektivt og samtidig være ansvarlig for at sikre, at direktørens daglige arbejdsrutiner forløber gnidningsfrit. Stillingen er et 16 måneders barselsvikariat. Der vil være gode muligheder for fastansættelse i Velliv efter vikariatets udløb.  

Din rolle
Dine dage som personlig assistent vil sjældent ligne hinanden, men fælles for dem er, at din fornemmeste opgave er at få din direktørs arbejdsdag til glide så let som muligt. Du vil både skulle bidrage med en række administrative og koordinerende opgaver.

Listen over dine opgaver tæller fx:

  • Administrere opgaver der understøtter investeringsdirektøren i det daglige arbejde, lige fra at håndtere indbakken, kalender-koordinering, fakturahåndtering til kvalitetssikring og korrekturlæsning
  • Yde sekretærbistand for Vellivs investeringskomité
  • Koordinere med ledere i investeringsdirektørens ressortområder og følge op på leverancer
  • Udarbejde præsentationer
  • Koordinere og være ansvarlig for arrangementer for ressortområder under investeringsdirektøren
  • Andre opgaver, der kan opstå i forbindelse med investeringsdirektørens arbejde.

Desuden vil du skulle løse en håndfuld opgaver for direktøren for Direktionssekretariatet, herunder koordinere og forberede townhall møder, bistå med dokumenthåndtering, forberede afdelingsmøder mm.

Du motiveres af at spille andre gode og af at få tingene løst
Som personlig assistent forventer vi, at du kan bevare overblikket i en travl hverdag, have styr på detaljerne og holde orden på tingene.

Optimalt ser vi gerne, at du:

  • Har minimum 5 års erfaring fra et lignende job 
  • Er struktureret og god til at planlægge og koordinere
  • Evner at prioritere og følge opgaver til dørs
  • Er god til at kommunikere, både på skrift og i tale
  • Er god til at samarbejde med forskellige typer mennesker
  • Har sans for detaljen og nyder at sætte det sidste punktum.

Din nye afdeling
Du bliver en del af et team på 6 engagerede og dygtige kolleger i Vellivs Direktionssekretariat, der sammen har det overordnede ansvar for at understøtte direktionen. Direktionssekretariatet er bindeled mellem direktionen og resten af organisationen, og du vil derfor få en bred kontaktflade i huset.

Vi er en afdeling med mange muligheder, en uformel atmosfære og et godt fællesskab med plads til høj faglighed og gode grin.

Du vil også få et tæt samarbejde med de ledere, som refererer til investeringsdirektøren.

Velkommen til Velliv
Hos Velliv bliver du en del af et kundeejet pensionsselskab, som bl.a. har vundet prisen som Årets kommercielle pensionsselskab af EY og FinansWatch 4 gange på 5 år.

Vi er et pensionsselskab, der går op i ordentlighed og omsorg – for både kunder og medarbejdere.

I Velliv er der plads til at være menneske – plads til at være dig. 

Vores kollegaløfte er den kultur, du som kollega kan forvente at møde i Velliv. Helt konkret tjener kollegaløftet sammen med vores tre værdier – Omsorg, Ordentlighed og Optimisme – som et kompas i vores hverdag. 

Vi har en høj medarbejdertilfredshed og tilbyder en høj grad af fleksible arbejdsvilkår, hvor du selv er med til at tilrettelægge dit arbejde, så vi sikrer, at der er en god balance mellem dit arbejdsliv og privatliv. Du får også mulighed for at arbejde hjemme 1-2 dage om ugen og får i det hele taget stor indflydelse på din egen hverdag. 

Du har også mulighed for at blive medlem af vores medarbejderklub, ”Klub Velliv”, som arrangerer en lang række aktiviteter inden for sport, mad, hobby og kultur for både ansatte og deres børn.  Og du kan holde dig i form ved at benytte vores træningslokale, spinningcykler, yoga mv.

Lyder det som noget for dig?
Vi ser til at modtage dit CV og din ansøgning snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i vores team.

Vil du høre mere om stillingen, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Birgitte Schultzer på telefon 20 26 75 05. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette medarbejder.

Vær opmærksom på, at vi typisk indhenter referencer i forbindelse med ansættelsesprocessen. 

Vil du lære Velliv bedre at kende? Læs med her

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på:

Referencenummer:

Direktionssekretaria

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Vikariat

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

12. maj 2024

Tiltrædelse:

1. august 2024

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Birgitte Schultzer

Mobil: +45 20267505

Kontoradresse:

Lautrupvang 10 2750 Ballerup