VELLIV

Aktuar til kundeejet selskab

Vil du arbejde med prisning og hensættelser i et af Danmarks største livs- og pensionsselskaber? Så har du mulighed for at blive vores nye kollega i Aktuariatet.

I Velliv er vi på en spændende rejse som kundeejet selskab. Vi har et stort fokus på at sikre kunderne økonomisk tryghed igennem hele livet, så de kan opretholde levestandarden, når de går på pension og er optimalt forsikret gennem hele arbejdslivet.

I Velliv bliver du en del af en kultur, hvor du vil få følelsen af at være en del af en mindre virksomhed, selvom vi faktisk er omkring 750 medarbejdere. Det oplever du blandt andet ved, at vi lægger meget beslutningskompetence ud til dig som den specialist, der rent faktisk sidder med opgaverne.

Som aktuar i Velliv får du en varieret hverdag, der blander drifts- og udviklingsopgaver. Vi arbejder bl.a. med fastsættelse af priser, regnskab, rapportering til firmakunder, ledelsen og Finanstilsynet, ligesom vi agerer kravsstiller i IT-udviklingen og er bindeled til risikostyringsfunktionen. Vi arbejder både med at beskrive, hvad der er sket og med at sikre, at vi kan imødekomme de behov og forventninger, som Vellivs kunder har nu og i fremtiden.

Din nye afdeling
Du bliver en del af Aktuariatet, som er en ud af to afdelinger i Aktuar & Analyse. Aktuariatet består på nuværende tidspunkt af 14 medarbejdere, og vi har ansvaret for en række opgaver, som fastsættelse af priser, opgørelse af regnskab, estimering af parametre, vedligehold af teknisk grundlag og diverse rapporteringer til ledelsen og ud af huset. Herudover arbejder vi også med solvens, risikostyring og IT-udviklingsprojekter.

Nogle opgaver kommer du til at løse selvstændigt, mens andre opgaver bliver løst i fællesskab. Vi har et godt samarbejde og en uformel omgangstone. Vi arbejder tæt sammen i Aktuar & Analyse og også resten af Velliv, hvor vi særligt samarbejder med salg, risikostyring, økonomi og IT-udvikling.

Er vi et match?
Vi hører gerne fra dig, der er uddannet aktuar eller lignende, har mere end 3 års erfaring og har arbejdet med en eller flere af følgende områder:

  • Fastsættelse af priser og hensættelser på risikoprodukter
  • Accept og tegningsregler
  • Rapportering
  • IT-udviklingsprojekter.

Dette kan være fra arbejde i både liv- og skadesforsikringsselskaber.

Vi søger som udgangspunkt en kollega med følgende kvalifikationer:

  • Du er nysgerrig efter at lære og er også interesseret i at lære fra dig
  • Du er god til at samarbejde, men trives også med at fordybe dig selvstændigt i opgaverne
  • Du følger opgaverne til dørs og trives med indgå i dialoger med andre afdelinger og områder i Velliv for at undersøge og forstå sammenhænge i data, produkter og processer
  • Du har fokus på at formidle aktuarfaglige problemstillinger på en let og tilgængelig måde, så en direktion og aktuarfunktion kan træffe beslutning på et kvalificeret grundlag
  • Du har erfaring med R, SAS, Excel eller andre programmerings- og databehandlingsprogrammer. 

Velkommen til Velliv
Hos Velliv bliver du en del af et kundeejet pensionsselskab, hvor vi går op i ordentlighed og omsorg – for både kunder og medarbejdere.  

Vi er blevet kåret til at have pensionsbranchens bedste medarbejderimage i FinansWatchs årlige imageundersøgelse. Og så har vi 4 gange på 5 år vundet prisen som Årets kommercielle pensionsselskab af EY og FinansWatch. Det sker på baggrund af vores medarbejdere, som er selve fundamentet for alt det, vi gør, kan og vil.  

I Velliv er der plads til at være menneske – plads til at være dig.

Vores kollegaløfte er den kultur, du som kollega kan forvente at møde i Velliv. Helt konkret tjener kollegaløftet sammen med vores tre værdier – Omsorg, Ordentlighed og Optimisme – som et kompas i vores hverdag.

Vi har en høj medarbejdertilfredshed og tilbyder en høj grad af fleksible arbejdsvilkår, hvor du selv er med til at tilrettelægge dit arbejde, så vi sikrer, at der er en god balance mellem dit arbejdsliv og privatliv. Du får mulighed for at arbejde hjemme 1-2 dage om ugen og får i det hele taget stor indflydelse på din egen hverdag.

Du har også mulighed for at blive medlem af vores medarbejderklub, ”Klub Velliv”, som arrangerer en lang række aktiviteter inden for sport, mad, hobby og kultur for både ansatte og deres børn.  Og du kan holde dig i form ved at benytte vores træningslokale, spinningcykler, yoga mv.

Bliv en del af teamet
Vi ser til at modtage dit CV og din ansøgning snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i vores team.

Vil du høre mere om stillingen, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Bitten Jørgensen på telefon 21 94 69 37. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette medarbejder. 

Vær opmærksom på, at vi typisk indhenter referencer i forbindelse med ansættelsesprocessen. 

Vil du lære Velliv bedre at kende? Læs med her

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på:

Referencenummer:

Aktuar & Analyse

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

07-07-2024

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Bitten Jørgensen

Mobil: +45 21946937

Kontoradresse:

Lautrupvang 10 2750 Ballerup