VELLIV

Asset Manager med stærke kommercielle færdigheder

Vil du have en hverdag i selskab med et ejendomsteam i stor udvikling – og hvor du i høj grad bliver drivkraften i implementering af Vellivs nye boligfællesskab i samarbejde med aktivitetsvært, driftsoperatør og øvrige leverandører? Samtidig vil du få mulighed for at have ansvar for en portefølje af bolig- og erhvervsejendomme. Alle dine ansvarsområder bidrager til Vellivs afkast til gavn for vores pensionskunder!

”Du får mulighed for at komme med fra starten af implemeteringen af Vellivs nye boligfællesskab, hvor de første lejere flytter ind i løbet af 2025. Det er et koncept, der er ved at blive formet og er højt på agendaen i Velliv” siger Head of Asset Management, Real Estate, Jesper Ahm

Bliv en del af et imødekommende ejendomsteam i investeringsafdelingen
Du kommer til at indgå i et ejendomsteam, der er en del af en større investeringsafdeling. Her bliver du omgivet af aktier, obligationer og ikke mindst 50 specialiserede kolleger, som altid kan give en hjælpende hånd.

”At være en integreret del af investeringsafdelingen giver en god synergi og sparring med kollegaer med fokus på andre aktivklasser. Det skaber stor værdi at kunne bringe deres færdigheder i spil. Og selvom ejendomme ikke lige er en kerneopgave, står de altid klar til at give en hånd med,” fortsætter Jesper.

Du bliver en del af vores ejendomsteam med reference til Head of Asset Management, Real Estate. Din dagligdag bliver et tæt samarbejde med det øvrige ejendomsteam, hvor vi har stor glæde af vores forskelligartede uddannelsesmæssige baggrund og erfaring fra ejendomsbranchen.

Ejendomsteamet skal implementere og realisere vores strategiske beslutninger, bl.a. vores boligfællesskabskoncept. Du bliver direkte involveret i forvaltningen, udlejning og drift af boligerne og evt. af dele af vores erhvervsportefølje og vores øvrige investeringsejendomme på Sjælland. Vores ambition og strategi betyder, at vi over de kommende år skal etablere flere boligfællesskaber og din udvikling kommer ikke til at stå stille hos os. 

Bæredygtigt, økonomisk og energimæssigt ejendomsforvaltning
Alt efter dine ønsker og færdigheder finder vi sammen ud af, hvordan opgaverne helt præcist skal stykkes sammen, men du får ansvar for en bred vifte af opgaver indenfor konceptudvikling, udlejning og ejendomsdrift i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere, bl.a. administratorer, ejendomsmæglere, forvaltere o.l. Du kommer til at arbejde målrettet med eksterne leverandører på udlejning, markedsføring, idriftsætning o.l., hvor der vil være et stort fokus på kvalitet og tid. I tiden op til indflytning vil du have ansvar for at brikkerne omkring driften ”falder på plads”.

På vores eksisterende bolig- og erhvervsejendomme vil du udover at sikre et godt afkast til vores pensionskunde, bidrage til et øget fokus på bæredygtighed og nedbringelse af CO2-aftryk i samarbejde med vores lejere.

Med andre ord får du en alsidig hverdag, hvor du bl.a.:

  • samarbejder tæt med driftsoperatører, eksterne administratorer, forvaltere og mæglere, primært om vores boligfællesskaber
  • er i dialog med nuværende og nye lejere og indgår lejekontrakter og lejekontraktsforlængelser
  • samarbejder med eksterne teknikere, ejendomsmæglere og -administratorer omkring forbedringer i energi- og bæredygtighed på den eksisterende portefølje
  • deltager i udarbejdelse af årlige businessplaner for ejendommene og sørger for løbende opfølgning
  • bidrager til konsekvensberegninger og indstillinger i forbindelse med udlejninger, istandsættelser, konverteringer o.l. 

Du forstår dig på både investeringer og mennesker
Du ved, hvordan du leverer gennem dit samarbejde med andre, hvilket vil sige, at du er forhandlingsvant og respektfuld i din kommunikation. Desuden tænker du hele vejen rundt, når du træffer beslutninger, mens du samtidig forstår, at du nogle gange må gøre det på et mindre oplyst grundlag.

Og så forestiller vi os, at du har:

  • en kandidatuddannelse som fx cand.merc., cand.jur. eller HD eller har praktisk erfaring som erhvervsmægler/elev eller ejendomsadministrator/elev el.lign.
  • en solid kommerciel tilgang til udlejningsejendomme (såvel bolig som erhverv)
  • kendskab til bolig- og erhvervslejeret og ejendomsdrift, gerne med 2-4 års erfaring
  • en god økonomisk forståelse og et kommercielt mindset
  • prioriteringsevnerne i orden, når du skal håndtere mange sideløbende opgaver samtidig
  • godt humør og lidt humor
  • et ønske om at udvikle dig inden for en foranderlig ejendomsverden.

Velkommen til Velliv
Hos Velliv bliver du en del af et kundeejet pensionsselskab, som bl.a. har vundet prisen som Årets kommercielle pensionsselskab af EY og FinansWatch 4 gange på 5 år.

Vi er et pensionsselskab, der går op i ordentlighed og omsorg – for både kunder og medarbejdere.

I Velliv er der plads til at være menneske – plads til at være dig.

Vores kollegaløfte er den kultur, du som kollega kan forvente at møde i Velliv. Helt konkret tjener kollegaløftet sammen med vores tre værdier – Omsorg, Ordentlighed og Optimisme – som et kompas i vores hverdag.

Vi har en høj medarbejdertilfredshed og tilbyder en høj grad af fleksible arbejdsvilkår, hvor du selv er med til at tilrettelægge dit arbejde, så vi sikrer, at der er en god balance mellem dit arbejdsliv og privatliv. Du får også mulighed for at arbejde hjemme 1-2 dage om ugen og får i det hele taget stor indflydelse på din egen hverdag.

Du har også mulighed for at blive medlem af vores medarbejderklub, ”Klub Velliv”, som arrangerer en lang række aktiviteter inden for sport, mad, hobby og kultur for både ansatte og deres børn. Og du kan holde dig i form ved at benytte vores træningslokale, spinningcykler, yoga mv.

Vil du forme fremtidens investeringer?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og din ansøgning hurtigst via linket nedenfor. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den helt rigtige kollega.

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Head of Asset Management, Real Estate Jesper Ahm på 2466 7597. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Del på:

Referencenummer:

Velliv Ejendomme

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

14. juli 2024

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Jesper Ahm

Mobil: +45 24667597

Kontoradresse:

Lautrupvang 10 2750 Ballerup