VELLIV

Erfaren webmaster

”Du skal søge stillingen hos os, hvis du vil være med til at udvikle Vellivs helt nye hjemmeside, hvor vi stræber efter at skabe ekstraordinære kundeoplevelser. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men vil være en del af et fantastisk team af kolleger med høj faglighed og stort engagement,” fortæller din kommende chef, Jens Christian Lindhard Nielsen, kommunikationsdirektør og rådgivningsekspert.

Om stillingen
Vellivs hjemmeside er en vigtig kontaktflade for vores nuværende kunder og potentielle kunder, ligesom den spiller en vigtig rolle både som rådgivnings- og salgskanal.

Som vores nye webmaster får du ansvaret for at udvikle, optimere og drifte Vellivs hjemmeside for private og erhvervskunder samt en række partnersites.

Din hverdag vil gå med:

  • Udvikling af ny hjemmeside
    Lige nu arbejder vi på at lancere en helt ny hjemmeside, og her spiller du en af hovedrollerne sammen med kolleger fra forskellige afdelinger her i Velliv. Du får en betydelig indflydelse på projektet både som ansvarshavende webmaster og projektleder.
  • Optimering og drift
    Et besøg på vores hjemmeside skal være en enkel og dynamisk kundeoplevelse, hvilket du kontinuerligt arbejder på at sikre. Det gør du med udgangspunkt i egne analyser og med et øje på Vellivs målsætninger og kundernes behov.
  • Nyt content owner system
    Sammen med et netværk af stakeholders i forretningen får du ansvaret for at optimere og vedligeholde indhold på tværs af sitet. Du vil desuden assistere med daglig teknisk drift og udviklingsopgaver sammen med vores afdeling for Digital Udvikling. Du vil også arbejde med SEO, identificere og tracke på søgeord, opsætte og omsætte data i Matomo Tag Manager, on page-optimering og intern/ekstern linkbuilding.
  • Løbende opdateringer
    Du kvalitetssikrer hjemmesidens formularer, cookie-løsning og indhold fra huset i form af løbende justeringer, upload af rapporter, årsopdatering, alignment til engelske sider m.m. Til disse opgaver får du en fast studentermedhjælper tilknyttet, og det er derfor vigtigt, at du kan holde overblik og delegere opgaver.
  • Rapportering
    Du er vant til at rapportere via fx. Matomo Analytics, Search console og Ahrefs. 

Om afdelingen
Du bliver en del af ”Kommunikation & Presse” med 12 engagerede specialister. Vi har ansvaret for ekstern og intern kommunikation, samt markedsanalyser og presse. Vi arbejder hver dag for relevante, værdiskabende og ekstraordinære kundeoplevelser. Vi er dedikerede og værdsætter godt samarbejde – det er vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen hver dag, når vi går på arbejde.

Velkommen til Velliv
Hos Velliv bliver du en del af et kundeejet pensionsselskab, som bl.a. har vundet prisen som Årets kommercielle pensionsselskab af EY og FinansWatch 4 gange på 5 år (sidst gang i 2023).

Vi er et pensionsselskab, der går op i ordentlighed og omsorg – for både kunder og medarbejdere.

I Velliv er der plads til at være menneske – plads til at være dig. 

Vores kollegaløfte er den kultur, du som kollega kan forvente at møde i Velliv. Helt konkret tjener kollegaløftet sammen med vores tre værdier – Omsorg, Ordentlighed og Optimisme – som et kompas i vores hverdag. 

Vi har en høj medarbejdertilfredshed og tilbyder en høj grad af fleksible arbejdsvilkår, hvor du selv er med til at tilrettelægge dit arbejde, så vi sikrer, at der er en god balance mellem dit arbejdsliv og privatliv. Du får også mulighed for at arbejde hjemme 1-2 dage om ugen og får i det hele taget stor indflydelse på din egen hverdag.

Du har også mulighed for at blive medlem af vores medarbejderklub, ”Klub Velliv”, som arrangerer en lang række aktiviteter inden for sport, mad, hobby og kultur for både ansatte og deres børn. Og du kan holde dig i form ved at benytte vores træningslokale, spinningcykler, yogahold mv.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du har 3-5 års erfaring med ansvar for web management, hvor du har haft fokus på kunderejsen og resultater. 

Du er struktureret, effektiv og selvkørende i både overblik og de operationelle opgaver. Du er god til at planlægge og prioritere projekter og opgaver samtidig med, at du kan navigere i en meget afvekslende hverdag som en del af en kommunikationsafdeling, hvor dagens agenda hurtigt kan ændre sig. 

Du trives både med udvikling og drift, og det er naturligt for dig at pleje samarbejdet og forventningsafstemme med dine interessenter i huset. 

Det er vigtigt, at du har stor erfaring med drift af hjemmesider, digital markedsføring og gerne content og derfor kan gå i gang med disse opgaver fra dag ét. 

Du har samtidig erfaring med projektledelse og trives både som projektleder for mindre projekter selv ligesom du deltager i større forretningsmæssige projekter.

Vi foretrækker, at du:

  • Har erfaring med CMS – gerne Umbraco
  • Har kendskab til best practice for webkommunikation og opsætning af sider – gerne i Umbraco (metadata, redirects, XML sitemaps, evt. interne links)
  • Er velformuleret på dansk og engelsk og har en god forståelse for content – Du har også en god pen, så du kan tilpasse, udarbejde og teste materialer i dine kanaler
  • Har en god forståelse af linking-strategi, søgeordsanalyser og evt. ranking rapporter
  • Kan opsætte og anvende tracking/web analytics med Matomo Tag Manager, Matomo Analytics og Google Search Console
  • Har kendskab til online marketing, f.eks. content marketing og lead-generering
  • Det kan være en fordel, hvis du har kendskab til den finansielle sektor
  • Du har forståelse og respekt for branding guidelines og IT-sikkerhedskrav, og du samarbejder godt med jurister.

Bliv en del af teamet
Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i vores team.

Vil du høre mere om stillingen, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Jens Christian Nielsen på telefon 25 55 63 96. Samtalerne afholdes med opstart i august. Der kan opleves forlænget responstid pga. sommerferie i juli måned.

Vær opmærksom på, at vi typisk indhenter referencer i forbindelse med ansættelsesprocessen. 

Vil du lære Velliv bedre at kende? Læs med her

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på:

Referencenummer:

Kommunikation &

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

12. august 2024

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Ballerup

Yderligere oplysninger fås hos:

Jens Christian Nielsen

Mobil: +45 25556396

Kontoradresse:

Lautrupvang 10 2750 Ballerup